Laisvalaikis

2016-ųjų metų virtuvės mados tendencijos

Virtuvės baldai pagal užsakymąJeigu galime sau leistis drabužius keisti kiekvienais metais pagal tuo metu vyraujančias tendencijas, tai koreguoti namų interjerą pagal metus – prastas pasirinkimas. Paprasčiausiai retas ne tik turi tiek daug pinigų, tačiau ir laiko, kurio remontas pareikalauja labai daug. Virtuvės baldai pagal užsakymą šiuo metu kur kas populiaresnis pasirinkimas, nei kad sprendimas pirkti masiškai gaminamus baldus. Žmonės ne tik mėgsta tai, kas unikalu, tačiau taip pat ieško baldų, kurie būtų funkcionaliai pritaikomi namuose.

2016-ieji metai, kaip ir ankstesni, išskiria tam tikrus interjero kūrimo bruožus. Žinoma, jie universalūs, tad suformavus virtuvę pagal tam tikrus patarimus – ilgus metus galėsite džiaugtis stilinga patalpa. Tiesa nepamirškite, kad greta stiliaus labai svarbus ir funkcionalumas.

Klasikinio stiliaus sprendimas – postmodernizmo bruožas

Nors modernios virtuvės vis dar įsirengiamos gana dažnai, tačiau nuo 2016-ųjų į madą atgal grįžta klasikinės išvaizdos patalpos. Jas susikūrus galite būti tikras, kad stilius neišgaruos, kadangi klasika gyvuoja amžinai. Tiesa, šiuo metu klasika kiek pakitusi. Virtuvėje reikėtų nebijoti pasirinkti kiek ryškesnių bei šviesesnių spalvų. Jeigu klasikiniame stiliuje dominuoja rudi baldai, tai šiuo atveju puikiai tinka ir ryškesnės spalvos. Nepamirškite, kad stilių formuoja ne tik baldai, tačiau ir sienų spalva. Virtuvės baldai pagal užsakymą dažniausiai būna griežtų formų (būdinga modernizmui), tačiau su įvairiausiais papuošimais (klasikinio stiliaus bruožas)

Natūralumas – kelias į ateitį

Turbūt pastebėjote, kad šiuo metu intensyviai plinta mada naudoti tai, kad ekologiška. Nieko keisto, kad ir interjere vis dažniau pasirenkama mediena. Taip pat dažnai stengiamasi išlaikyti natūralią jos spalvą (ypač tokiu atveju, jeigu medis raštuotas). Mediena – vienas brangiausių pasirinkimų lyginant su plastiku ar stilių. Tiesa, būtent mediniai baldai yra kokybiškiausia, tad ilgiausiai jums tarnaus. Ilgus metus mediniai baldai būna perduodami iš kartos į kartą, tad galite būti tikras, kad pasirinkote kokybę.

Ąžuolas, klevas ir pušis – puikios medienos, kurios gali padėti džiaugtis kokybiškais baldais.

Veidrodinės sienos – atgyvena?

Anksčiau populiarios veidrodinės sienos arba spintelės buvo labai madingos, tačiau ilgainiui užleido vietą kitokio pobūdžio baldams. Nuo 2016-ųjų virtuvės baldai pagal užsakymą dažnai gaminami su stiklo arba veidrodžio spintelėmis. Žinoma, nereikia iškart pagalvoti apie sovietinio lygio spintas, kurios anksčiau buvo ypač populiarios. Šiuo metu gaminamos tokio pobūdžio spintelės yra modernios, gražios. Svarbiausia, kad jų priežiūra yra kur kas paprastesnė. Rinkoje tokio tipo baldų pasiūla nėra labai didelė, tad jeigu norite – kreipkitės į individualius gamintojus.

Kuo mažiau baldų – tuo daugiau erdvės

Virtuvės pagal pagal užsakymą labai populiarėja todėl, kad jie gaminami konkrečiai vietai. Toks funkcionalumas užtikrina, kad baldui bus paskirta konkreti vieta, kurią jis ir išnaudos. Minimalizmas – XXI amžiaus interjero kūrimo pagrindas. Nors 2016-aisiais grįžta klasika, tačiau neapkrauti erdvės vis dar rekomenduojame. Tam tikra prasme, kuo mažiau daiktų – tuo kvėpuoti yra lengviau. Rekomenduojame paprasčiausiai pasilikti tik tai, kad jums tikrai naudinga. Keista, kad žmonės įsigyja labai daug technikos prietaisų, o didžioji dauguma yra paprasčiausiai nenaudojami.

Svajonių virtuvė garantuos Jums kur kas skanesnį maistą.

Leave a Reply